SEO Motoru Nedir?


SEO Motoru bir imkansızın başarılmaya çalışıldığı müthiş bir projedir. Günümüzde SEO kelimesinde arama motorlarında üst sıralarda yer almak için rekabet etmek oldukça zordur. SEO Motoru imkansız gibi görünen bir olayı gerçekleştirmek için başlatılmıştır. SEO kelimesinde Google'da 1. sıraya yükselmek için yapılacak tüm çalışmaların bütününü kapsayacak olan bir projedir.

SEO konusunda kendime SEO uzmanı diyemem ancak SEO konusunda kendi bloglarını, web sitelerini düzenleyebilecek kadar bilgiye sahip olan biriyim. SEO tıpkı teknoloji gibi sürekli takip ettiğim sektördür. Kimi zaman internette yayınlanan SEO içerikleri faydalı olurken kimi zaman SEO Danışmanlığı yapan bir arkadaşımın tavsiyeleri faydalı olur.

SEO Motoru hem bir projeyi tamamlamak hem de öğrendiğim SEO tekniklerini, SEO Yöntemlerini içeren okura fayda sağlayan içerikleri de yayınlayacğaım bir SEO Blogu'dur.

SEO Motoru'nda Hangi Konular Üzerine Duracağız?


  • SEO Nedir?
  • SEO Teknikleri
  • SEO Yöntemleri
  • SEO Danışmanlığı
  • SEO Uzmanlığı
  • Arama Motoru
  • SEO Makaleleri
  • Organik SEO
  • Google Algortima Güncellemeleri
  • İçerik Stratejisi
  • Kurumsal SEO


ve daha birçok ana başlık altından birbirinden faydalı ve bilgi sağlayan içeriklerle birlikte olacağız.

Bilindiği gibi tüm SEO Otoriterleri tarafından Wordpress dünyanın en iyi içerik yönetim sistemi yada başka bir deyişle blog  yönetim sistemi olarak görülmekte ve bunu ifade açıklamalarda bulunmaktadırlar. Bunun böyle olmadığını uzun yıllardır savunuyorum. Evet, Wordpress çok iyi içerik yönetim sistemi ancak özellikler bakımından, sayladığı faydalar bakımından ve herşeyden önemlisi SEO açısından Blogger'dan çok aşağıdadır.

Çünkü Blogger, Google'ın öz evladıdır ve 2017 yılı başında Blogger paneli üzerinde yaptığı önemli değişiklikler ile Blogger'a ne kadar önem verdiğini açık bir şekilde gösterdi.

Üstelik Blogger, Google'ın diğer tüm servisleri il euyum içinde çalışabilmektedir.

Ücretsiz bir platform olmasına karşın ücretli birçok platformdan çok üstün meziyetleri vardır.

SEO Motoru'nda hergün 1 adet özgün, kaliteli, bilgi içeren, okura fayda sağlayan en az bir güncel içerik ile birlikte olacağız.

Kim bilir belki birgün yaptığım bu çalışmaların tamamı meyve verir ve milyarlarca para harcanan ve SEO kelimesinde Google'da 1. sıraya çıkmaya çalışan tüm firmaları geride bırakarak ücretsiz bir blogspot domaini ile Google'da en üst sıraya çıkabilirim.

'' İmkansız diye bir şey yoktur. Sadece biraz zaman alır. ''

Bu sözü bir kitapta okumuştum sanırım. Çok sağlam bir sözdür. SEO kelimesinde arama motorlarından 1. sıraya yükselmek imkansız değildir, sadece biraz zaman alır. Kaliteli ve Organik bir SEO Planı ile birgün SEO kelimesinde Google'da 1. sıraya yükseleceğim.

Dilerseniz diğer blogumdaki yazılarımı okumak için Profesyonel Blogger'ı ziyaret edebilirsiniz.

SEO Motoru

Yorumlar